donderdag 11 april 2013

10x Leuke, makkelijke, goedkope DIY's


Ik ben echt helemaal gek op Do It Yourself dingen, vandaar dat ik er ook veel opzoek. Nu ben ik een paar leuke, simpele en goedkopen DIY's tegen gekomen die ik echt met jullie moet delen!


Wat geeft dit een ontzettend gaaf effect! En dat terwijl je alleen maar gele, blauwe en rode verf nodig hebt. Zo simpel, dat ik hier nooit aan gedacht heb... 

Om deze moest ik wel een beetje lachen. Dit is ook zo simpel en zo leuk! Je kan hem helemaal naar je eigen style maken. En wat kost dit? Veel goed kopen dan een to do list van bijv. de HEMA. (en ik vind zelf dat dit er ook veel leuker uit ziet)

Oke dit is niet echt een DIY maar wel een super handige tip! Even je haar op draaien, puntjes goed bij elkaar houden en even verwarmen met een stijltang. Super simpel en je hebt mooi beachy weavy haar.
Heb je niet de perfecte kleur nagellak maar wel de perfecte kleur oogschaduw? Geen probleem!  Schraap een beetje oogschaduw (of gebruik een pigment oogschaduw) in een doorzichtige nagellak, mix dit goed en klaar is je nagellak. Voorkom wel klontjes door de oogschaduw erg fijn te schrapen. Ik raad je niet aan om dit met je geliefde MAC oogschaduw te doen, want je zal veel oogschaduw nodig hebben en dat is een beetje zonde (ook van de prijs, dan kan je net zo goed een nagellak van meteen €15,- kopen ipv je MAC oogschaduw.) 

Dit spreekt geloof ik wel voor zich. Als ik me niet vergis hebben ze dat doosje wat hier gebruikt wordt bij de Xenos. Een super handige Diy die ik zeker een keer ga maken.

Schoenen zoals deze zijn erg leuk voor feestjes en gala's dus ben je die oude pumps helemaal zat, en moet je nog nieuwe gala schoenen maar is je budget een beetje op? Koop goede lijm, een foamy kwast en glitters in de kleur die je wilt. Nog een tip: nadat je de glitters hebt ''opgeplakt'' kan je er nog een laagje lijm op doen, als je de goede lijm het droogt dit helemaal transparant op en blijven de glitters beter zitten. 

Op een orginele manier je stash organize. Dit staat super cute in je kamer dat weet ik zeker. Ik kwam een tijd geleden deze DIY al tegen op youtube en toen vond ik hem al helemaal te gek. Dat glas zijn trouwens lege schoongemaakte kaarsen. (Klik hier als je het filmpje wilt zien)

Hahah super grappig! Knakworstjes geregen aan spaghetti, dit ziet er toch super leuk en speels uit? Ik weet zeker dat kinderen dit zullen eten omdat het niet dagelijks is. 

Deze domino klok is ook echt gaaf. Ik zou hier dan op een of andere manier niet goed de tijd kunnen aflezen, waarom weet ik niet want zelf heb ik een klok zonder cijfers oid. 

Een hard gekookt eitje met een vleugje liefde. Wat is dit leuk als je je vriend om een speciale reden een ontbijtje op bed geeft. Het leukste is dan natuurlijk wel om hem even door te snijden, dan zie je het hartje het beste. 

10 opmerkingen:

 1. Zitten echt super leuke DIY ideetjes bij! Bij sommige dingen dacht ik ook echt: waarom ben ik hier zelf nooit op gekomen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de eerste 2 zijn echt super!
  het zijn zeker leuke en ook makkelijke dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er zitten echt leuke, handige DIY's bij! Daar ga ik er zeker een paar van onthouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke DIY's!

  Liefs,
  Vienna

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahah die knakworstjes met spaghetti! Geweldig! Die stijltang is ook superhandig xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke DIY's, ook heel makkelijk! Het schema of doel van je week is leuk, handig en denk ik ook gemakkelijker te behalen omdat je het speels hebt opgesteld.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahah leuke dingen zitten ertussen!

  BeantwoordenVerwijderen