zaterdag 27 april 2013

Action nagelstickers (review)

Je hoort de laatste tijd erg veel over nagelstickers, ik was er zelf ook erg benieuwd naar maar om nou 10 euro te betalen voor één setje is echt boven mijn budget. In een forum zag ik dat de Action ook met nagelstickers zou komen. Zodra ik in de Action was ben ik meteen gaan kijken of ze ze al hadden. En ja hoor! Ik was er erg benieuwd naar dus besloot ik ze te gaan testen.
De stickers zijn erg dun en scheuren heel snel. Hier kan je zien dat er een aantal scheurtjes in de sticker (uiteinde) zitten, dit is gebeurt bij de sticker van de verpakking afhalen. Normaal gesproken moet je dit uiteinde afvijlen maar als je dit een beetje om je nagel vouwt scheurt hij er al af. Een beetje jammer want vaak scheurt er net een beetje te veel sticker eraf. Zo lijkt het net dat de nagellak aan het chippen is, maar dat is gewoon de kwaliteit van de sticker. 
Als alle stickers erop zitten zie je dat de kwaliteit gewoon slecht is. Hij laat overal los en bobbelt heel erg. Het had zo mooi kunnen zijn. Nagelstickers voor nog geen euro die goed blijven zitten, maar helaas dat zijn deze niet. 
Hier zie je de slechte kwaliteit nog beter. 

Ook al kosten ze maar €0,59 ik raad ze niet aan. Ik heb de stickers (alleen op mijn linkerhand) na 5 minuten er weer afgehaald omdat ze gewoon niet recht trokken. Wanneer je de sticker wilt verwijderen scheuren ze ook steeds kapot. Ondanks ze niet mooi blijven plakken is het wel een goede sterke lijm die ze gebruiken, dit merkte ik bij het er afhalen. 

4 opmerkingen:

 1. Ooh wat jammer is dit zeg! Ik zag ze laatst liggen bij Action maar wat ben ik nu blij dat ik ze niet meegenomen heb zeg! Jammer want vaak blijken dit soort dingetjes van de Action nog best een redelijke kwaliteit te hebben! Nouja, bedankt voor de review in ieder geval, doen we ons hier geen miskoop aan ;-)!

  Als je het leuk vind, ik organiseer vandaag een linkparty op mijn blog! Dit houdt in dat je reclame mag maken voor 3 van je leukste artikelen van afgelopen week inclusief een foto en een link naar jouw blog! Super leuk toch? Ik zou het gezellig vinden als je mee komt 'feesten'!

  Liefs van Rosie
  Lifebyrosie.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ai, jammer dat ze zo tegenvielen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oei dat is niet zo best. Ik heb nog nagelstickers liggen. Ben er eigenlijk wel benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen