zondag 9 juni 2013

Monthly photo's #3

Het is al weer een tijdje geleden dat ik mijn site heb ge update, dat wil dus zeggen dat er ondertussen veel gebeurt is waar ik toevallig ook nog eens een foto van heb gemaakt! 


Het werd echt tijd dat ik mijn stash maar eens een keertje ging opruimen, zo belande er veel producten die ik niet meer gebruik of niet meer goed zijn in de prullenbak. Eerlijk gezegd heb ik daar nog wel eens ooit moeite mee. Geloof me op mijn woord; dit is het meeste dat ik ooit heb weg gegooid aan makeup producten.

Ondeer tussen dat ik nog bezig was met het opruimen en uitzoeken van mijn stash ging mijn lade met lipstick niet meer open! Na een hoop getrek en proberen de lipstick los te maken die klem zat ging hij weer open. Maar die 2 lipstick er naast kunnen er niet meer bij, dus staan die in mijn everyday bakje.

Dit jaar heb ik examen gedaan. Dus moest er flink geleerd worden, hier was ik voor biologie aan het leren. 

Dit jaar heb ik ook Gala gehad, daar moest ik natuurlijk ook makeup voor uit gaan kiezen dus had ik een facechart gemaakt. En zo zagen mijn vingers eruit toen ik klaar was, glitterig en vol oogschaduw.

Zanger rinus kwam in de Caramba (waar ik altijd opstap ga) en daar moest ik natuurlijk bij zijn. Ik was blij toen hij weg was. Sfeer was toen ook meteen beter en gezelliger. 

Eigenlijk hoorde ik te leren voor engels, maar ik wist eigenlijk niet zo goed hoe. Het was toch alleen maar tekst verklaren en dat wisten we van te voren dus echt leren kon je er niet voor. En toen dacht ik nou dan ga ik maar The vampire diaries zonder ondertiteling kijken. (met stubt. stond hij ook nog helemaal niet online dus het was meer een excuus om toch TVD te kunnen kijken.)

De bedoeling was om deze 'haarclip' te verwerken in mijn gala kapsel. Uiteindelijk had ik een veel mooier kapsel gevonden op internet en daar kon deze clip niet in worden verwerkt. Helaas maar hij blijft erg mooi. Wil je zien hoe mijn jurk,vervoer,sieraden en natuurlijk mijn kapsel er uit zag? Klik dan hier!

Met moederdag heeft mijn mama de magic bullet gekregen, onder tussen gebruiken mijn zus en ik hem het meeste namelijk om smoothie's te maken! Deze smoothie was de eerste die we hadden gemaakt, het was appel - watermeloen. Hij was helemaal niet lekker vooral de structuur niet, komt waarschijnlijk door de watermeloen. En daarna kreeg ik de rode ring(lijkt roze op de foto) niet meer van de beker. Na veel getrek en gedoe is hij er 's avonds toch nog af gegaan.

Ik had een oreo koekje en ik wilde het binnenste als laatste op eten dus moest ik het koekje er af eten, maar dat is nog vrij lastig. En na een tijdje was het gelukt dus dat was wel een foto waardig!

Een tijdje gelden heb ik mijn Nintendo DS er weer bij gehaald en vond ik dat het weer eens tijd was om Braintraining te doen. En ik had meteen weer een persoonlijk record bij wisselgeld. Jeeej! 

na 8uur een zonnebril op (op de fiets) kan dus nog wel in Nederland?! Ik was op weg naar een vriendin van me. Beetje stom dat ik deze foto maakte want echt precies op dat moment zit er links van mij een oudere man op een bankje en die zag dus dat ik een foto maakte, dan schaam je je toch wel een beetje vooral omdat ik geen camera voor op mijn mobiel heb zitten haha. En nu is dit mijn nieuwe profielfoto op  Facebook en Twitter. Beetje jammer dat hij niet zo scherp is maarja.

Ik had waxinelichtjes gekocht in de geur Mulberry en daar moet natuurlijk een waxinelichtjeshouder bij. Die had ik nog geen op mijn kamer en deze staat er wel mooi bij. Dus het werd tijd voor wat gezelligheid op mijn kamer, en hij is ook een beetje voor mijn oma die Afgelopen zondag (2juni) is overleden. Rust zacht lieve oma!

Woensdag 5 juni ben ik met mijn mama naar Eindhoven geweest om weer te gaan shoppen. We hebben een super leuke dag gehad en het was ook nog een lekker weer. Ik kocht deze tanktop bij de C&A voor 8euro geloof ik. Ik vind de tekst zo leuk! 

Daar ging m'n vakantie geld. Ik heb niet alles zelf hoeven te betalen maar uiteindelijk heb ik wel meer uitgegeven dan ik van plan was. Oeps! Maar ik ben wel ontzettend blij met mijn aankoopjes.

Nog een kleine tip voor als je last hebt van snijdende randjes van je pumps, ballerina's oid. Bij de action verkopen de puisjes patches, dit zijn soort ronde rubberen stickers. Plak de grootste formaat op je voet waar je schoen snijd en je zult er geen last van hebben! Ook zie je ze niet goed zitten. Ze glanzen een beetje maar ze zijn verder gewoon doorzichtig dus vallen ze niet echt op. 

Zoals je misschien wel ziet kan je de nagellak beter in de winkel laten liggen, hij dekt totaal niet goed. Dit is de niet zo spectaculaire Maybelinne color show in de kleur 70 Ballerina.

Zo dat waren flink wat foto's en dat zijn zo nog niet eens allemaal! Ik ga het de volgende keer beter bij houden en dan alleen maar foto's op instagram zetten zodat het voor mij makkelijker bij te houden is zoals in welke volgorde enzv. 


3 opmerkingen: