maandag 3 juni 2013

Gala (OOTD)


Ten eerste sorry dat ik al lang niks meer gepost heb, dat heb ik een tijdje terug ook laten weten omdat ik toen met mijn examens zat en alles daarom heen. Maar daar ben ik nu (al het goed is) vanaf! Dat wil dus zeggen dat ik mijn Gala eindfeest gehad heb. En hier wil ik het vandaag over hebben.

Laten we beginnen met het haar!
Ik heb mijn haar op laten steken bij de kapper waar ik altijd kom. Ze hebben er geloof ik ongeveer een uur opgedaan. Als eerste hebben ze mijn haar gekruld en vervolgens opgestoken met schuifspeldjes. En daarbij is ongeveer een halve bus haarlak gebruikt, oke nee dat is overdreven maar zo voelde het serieus wel! Persoonlijk vind ik dat ze de linkerkant mooier afgewerkt hebben dat de rechter kant maar ja. 

Misschien ook nog wel leuk om te weten hoeveel schuifspeldjes er in mijn haar zaten : 15! Stiekem ben ik hier heel blij mee want ik heb elke week schuifspeldjes nodig en die van de kapper zijn stroever dan die je in de winkel koopt dus blijven ze véél beter zitten.

Dan de kleding,
De jurk is een High low chiffon dress van AX Paris. Ik heb de maat op de gok moeten kiezen omdat het geen Nederlandse webshop is, dit zou moeilijk zijn met terug sturen ervan etc. Zoals jullie misschien wel weten zou ik eigenlijk een andere jurk aan hebben die ik bij de Otto had besteld, maar die is na 3 maanden(!!) nog steeds niet binnen en ondertussen heb ik voor de derde keer alweer een uitstel mailtje gehad van wanneer de jurk geleverd zou worden. Nu zou hij half juli geleverd worden. (houd je stevig vast) dat wil zeggen dat ik er dan al 5 maanden op sta te wachten! Ik ga er verder geen woorden aan vuil maken want ik ben super blij met de jurk van AX Paris. 

De schoenen heb ik gekocht bij Van Haren. En misschien herkennen jullie de clutch nog wel van de kerst collectie van de Etos! Wat komt hij toch heerlijk van pas nu. 

Dit zijn de sieraden die ik droeg, gewoon lekker subtiele dingen niet te overdreven. De oorbellen komen van de Intertoys, ik was al een tijdje opzoek naar zulke oorbellen en daar hingen ze. De ketting is van mijn mama ze heeft hem ooit bij de Claire's gekocht. En de armbanden komen van de Primark af, Ik kocht ze in een set van 5 maar 3 armbanden waren genoeg vond ik.

Helaas heb ik geen foto van mijn make-up omdat ik er niet vanuit ging dat ik een OOTD op mijn blog zou plaatsten. Maar ik had een bruine oogschaduw look en fellere lippen. De lipstick die ik droeg was Inglot 239. 

Het was echt een avond om nooit te vergeten. Als jullie nog gala hebben dit jaar of misschien we volgend jaar geniet ervan en veel plezier!

1 opmerking: