donderdag 21 maart 2013

10 x (beauty) Gadget's

Wat houd ik ervan om gadget's op ebay, buyincoins en amazon tezien. Het liefste zou ik ze zo allemaal kopen. Gelukkig kan ik nog niet internetbankieren, anders zou er een overlading aan pakketjes thuis komen ben ik bang. Maar goed dan mag ik er nog wel naar kijken toch? Ik vond namelijk een paar super leuke gadget's die ik echt met jullie wil delen.Dit zou in dit geval je iphone moeten opladen vanaf een batterij, erg leuk bedacht.

Een klein spiegeltje in de vorm van een macbook air. Wat schattig!

Zulke plug's herken je vast wel, ze hebben veel verschillende vormen en maten. Dit dingetje voorkomt dat er stof en andere troep niet in de plug-in komt te zitten voor je oortjes/koptelefoon. Ik heb ze laatst zelfs bij de action zien liggen. 


De  Epistick is een soort vering die je ''snor'' zou epileren. Hier heb ik veel positieve dingen over gehoord. 

Hiermee kan je nep wimpers aanbrengen. Misschien zou ik deze eens moeten bestellen. Ik kan dus totaal geen nep wimpers opdoen, dat vind ik wel erg jammer zou het graag willen kunnen voor feestjes oid. Zelfs met oefenen lukt het me niet. 

De V-combo zie er een beetje uit als een stijltang. Stiekem is het ook een soort stijltang maar dan als kam. Met deze kam ga je door je haar terwijl je de ''klem'' dicht knijpt. Dan zou je stijl haar kammen. Wil je dat het beter blijft zitten en sneller gaat kan je de föhn er nog even ophouden terwijl je met de V-combo dicht geknepen door je haar gaat. Je hebt hier wel dun en klitloos (Daar kan je zelf wel voor zorgen door eerst je haar te door kammen)  haar voor nodig.

Dit noem ik nog eens een gadget! Dit is de 'Comb hair brush cleaner cleaning remover' hiermee kan je je borstel schoon maken. weg met alle haren die je maar niet uit je borstel kan krijgen. Hopelijk werkt het.


Nog een gezichtshaar verwijder tool. Deze lijkt me alleen wel pijnlijker. Hij heet de 'face roller hair threader facial hair removal' Je zet het ''apparaatje'' op de plek waar je de haartjes weg wilt hebben, je knijpt hem dicht, daarna open en trekken maar! de 3 dingen tussen het apparaatje dat je ziet zijn spiralen. weer een soort vering dus zoals bij de epistick. 

Wat ben ik deze dingen veel tegen gekomen. Het zou je neus pijnloos moeten liften, ik heb er mijn twijfels aan. Deze noemen ze trouwens 'Silicone nose up clip 
on lifting shaping clipper' 

Als laatste wil ik jullie een TIP me geven, op Ebay staan ontelbaar veel kwastensets van echt- en nep-haar. Ik wil nu niet zeggen dat het allemaal kwaliteit sets zijn, je moet maar net de goede hebben Mijn kwastenset (van Fräulein 3*8) komt daar ook vandaan.(niet bovenstaande foto) Ook palette's zoals het 88 palette of het 120 palette staan ontelbaar veel op. En allemaal heel goedkoop. Dus ik zou zeggen neem een kijkje voordat je iets duurs koopt terwijl het goedkoper had gekund. 
4 opmerkingen:

 1. Die eerste is heel leuk, alleen jammer dat je nergens een link bij hebt gezet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eerlijk gezegd heb ik dat deze keer een beetje bewust niet gedaan. Normaal doe ik dat wel. :)

   Verwijderen
 2. Handige gadgets staan er tussen!

  BeantwoordenVerwijderen